Ljepota

Electricity Saving Box – mišljenja, komentare, cijena, gdje kupiti

Za nikome nije tajna da svake godine cijena struje raste bez obzira na dobrobit građana. Ovo se posebno odnosi na poduzetnike, koji svim raspoloživim sredstvima pokušava da uštedi novac, jer je trošak električne energije za komercijalne organizacije, su mnogo veći nego za stanovništvo. Prema tome, potražnja za uređaj za uštedu energije u posljednjih nekoliko godina, nadmašujući ponude. I jedan od najpopularnijih ekonomski na tržištima ZND se smatra električne energije Saving Box. Ali kako opravdati kupovinu ovog uređaja?

Opis projekta Struja Svjetsko Box

analizirati učinak električne energije Saving Box, daju upute o tome kako napraviti ekonomajzerom rukama, te će također uzeti u obzir povratne informacije od kupaca i profesionalaca. Nije isključeno da je iznad ekonomičan energije može biti banalno razvod inventivan prevare.

Pretraživanje Struja Saving Box

Ekonomski Struja Saving Box je kompaktne dimenzije uređaja 120х70х40 mm i težine 125 grama. Posluje od standardnog napajanja stambenih ili industrijskih objekata.

U ovom slučaju proizvođač ekonomajzera države da je jedan instrument sa rezervom možda neće biti dovoljno da se u potpunosti opremljen električnim aparatima stan ili kuću u površini od ne više od 100 m2 sa maksimalna vlažnost od 85%. Odnosno, u kupatilu, sauna, u blizini otvorenih izvora vode za rad električne energije Saving Box se ne preporučuje.

Princip rada električne energije Saving Box

Kao i većina uređaja, čija je primarna svrha je da se smanje troškovi povezani s potrošnjom električne energije u kući, ekonomičan Električna energija Svjetsko Box djeluje od 220V utičnice kao osnovnu Converter.

Drugim riječima, pod pretpostavkom da su zakoni fizike, u našoj izlaz postoje dvije vrste energije: aktivne i reaktivne. Prvi je osmišljen kako bi se osigurala efikasnost aparata, drugi se troši u formiranju elektromagnetskih polja, između ostalog, štetni za ljude. Dakle, brojač broji ove dvije vrste energije istovremeno, čime nas opterećuje troše na beskorisne kilovata. I električne energije Saving Box rešava ovaj problem modifikovanjem jet gubitaša električne energije aktivan.

Kako kažu, svi genijalni – je jednostavan! Ono što je najvažnije, ne kupiti lažni i dobiti razvod, pa traže ekonomičan samo na službenoj web stranici:

Prednosti u odnosu na konkurenciju Struja Svjetsko Box

Ekonomski Električna energija Svjetsko Box uspješno kombinira niz prednosti, među kojima treba izdvojiti:

 • jednostavnost korištenja: samo priključite uređaj na izvor napajanja, onda će raditi u potpuno automatskom modu;
 • apsolutni zakonitost: ekonomizatorom ne utiče na performanse brojača;
 • produženje roka trajanja kućanskih aparata;
 • smanjuje razinu elektromagnetskog zračenja koji ima štetan učinak na žive organizme;
 • konačno, period otplate uređaja ne prelazi dva mjeseca.

Aplikacije Struja Saving Box

Međutim, mišljenja Evropska poduzetnika, electromanometer idealan za univerzalne aplikacije: poslovne zgrade, trgovine, ugostiteljski objekti, fitness centri, kozmetički saloni, garaže i druge poslove u kojima su troškovi električne energije je jedan od glavnih razloga za povećanje troškova. Na kraju, uz pravilno održavanje, Struja Saving Box, možete uštedjeti 25% do 50% na račune za komunalne usluge.

Cijena uređaja

Da biste se ograničili na mahinacije prevaranti i da ne padne za direktnu razvod kupiti ekonomičan Električna energija Svjetsko Box isključivo na službenoj web stranici:

Kako napraviti Struja Saving Box sa svojim rukama?

Za početak, koji prikupljaju Struja Svjetsko Box kod kuće za neiskusne korisnik nije tako jednostavno. Zbog toga, mi ćemo vam dati dvije instrukcije o tome kako napraviti sličan uređaj ili rukama ili uz pomoć pomoć izvana. U oba slučaja, cijena gotovog proizvoda će biti nekoliko puta manji u odnosu na iznos koji pitam prodavca originalnog uređaja.

uputstvo br 1

1. Ako imate vještine za stvaranje električnih sistema i iskustvo sa lemilicom, zatim koristite obrazac:

Gdje:
FU – osigurač, 5A;
C1 – kondenzator do 400V;
C2 – kondenzator na 25V;
C3 – kondenzator 1,3 V;
D1-D4 diodni most ;.
λ – LED, koji su povezani kroz ograničavanje otpornici

2. Prikupljeni punjenja može se postaviti u odgovarajuće veličine kućišta starog PSU.

procijenjenih troškova komponenta – 200-300 ….

uputstvo br 2

 1. Save the iznad ekrana se zove “šemu električne energije Saving Box” na vašem računalu.
 2. Take štampane slike na master specijalizovana prodavnica i naručite svoj električni naboj u skladu sa svojim primjer.
 3. Umetnite gotov proizvod u slučaju bilo kakve napajanje koje ima veličinu koju trebate.
 4. OL>

  Ukupni troškovi komponenti uz usluge kvalificiranog 800-1000 RUB vredi ti to. Predlažemo da ne gubi vrijeme i naručiti proizvod na web stranici proizvođača:

  mišljenja Ušteda energije Struja Saving Box Struja: razvod ili stvarno radi

  ?

  Stručnjaci

  Valeriy Artemov – Elektrik (Samara)

  Jednom sam morao da kupim Struja Saving Box bi zadovoljili svoje profesionalne radoznalosti. Ispostavilo se da je ekonomajzerom savladava funkcije svog mandata: smanjiti potrošnju električne energije pretvaranjem reaktivne energije u aktivan. Sada radim takve vrste uređaja i zaradi nešto novca.

  Eugene Zhuk, izvršni direktor građevinske kompanije (Moskva)

  U posljednje vrijeme većina naših klijenata traže od nas da instalirate Elektromehanički u procesu izgradnje i sanacionih radova po defaultu. Naravno, često imamo da odgovori na potrebe tržišta, tako da smo pažljivo proučavali trenutno dostupne uzorke. Najbolji uređaj sa stanovišta kvalitete i produktivnosti, bilo električne energije Saving Box. Plus, to je legalno, ono što se može reći o konkurentima.

  Ukratko: 1 mjesec rada na ekonomajzera u dva predmeta našeg predmeta – trosobni stanovi, koji je dom ukupno 8 osoba, ušteda iznosila je tačno 3 758 RUB. U prosjeku 1 879 RUB na životni prostor.

  Alexey Kosenko – nastavnik fizike (Volgograd)

  Ekonomski Električna energija Saving Box – sasvim pristojan uređaj koji efikasno eliminiše snage udara i smanjuje gubitak energije kada otpora. Međutim, imam sumnje o rezultatima štednje, koji izjavljuje proizvođača uređaja. Ne kažem da je razvod, ali ne i 50% ne može se smatrati. U praksi ti oko 35%, au nekim slučajevima i 40%. Međutim, za taj novac – savršen rezultat

  mišljenja kupca električne energije Saving Box

  Dmitry Pereverzev – radim kao menadžer u jednoj od coworking centara kapitala. Kompanija je da ostane na površini, bilo je potrebno dosta da se baci na početku. Već da posluju sa gubitkom, čak i po prvi put, nismo mogli priuštiti. Tako da sam morala da pronađem netradicionalne metode i alate optimizacije troškova. To je, u stvari, dovela nas u električnu energiju Saving Box.

  Za:

  Nakon nas oko 50 hiljada …., šest mjeseci, 4 uređaja koristi na 370 m2, spasio uprkos činjenici da njihova ukupna vrijednost iznosila je oko 6. Tako je, jednom do sada uložila u tehnologiju za uštedu energije nije više nego …., za godinu ćete biti u mogućnosti da se smanje troškovi za električnu energiju za čak 100 hiljada ….

  Protiv:

  Ekonomski električne energije Energy Saving Box u potpunosti opravdava svoje ime, ali ima jedan nedostatak – povezani na mrežu uređaj drsko zauzima drugo mesto u utičnicu. Odnosno da se stavi pored vodu i dalje se događa, već o napajanje iz pisača, ili punjenje od laptopa može zaboraviti. Zato preporučujem da se USB hub.

  Elena Zavgorodniy –

  Naša obitelj živi u staroj ploča, gdje žice se nije promijenila od 1970. Zapravo kupovati struju Svjetsko Box, a trebalo je da se ne štedi i normalizacije mreže. Ako rano da uključite stroj za pranje rublja uz vodu nije bilo moguće, sada je problem riješen. Napon padne u prošlosti, kao i troškova stanovanja i komunalnih usluga smanjen za 20%.

  Olga Nesterenko – (Saint-Petersburg)

  Istina je, zbog mješovite mišljenja online za dugo vremena sumnjali: da li da me Struja Saving Box ili odgoditi kupovinu za budućnost. Već duže vrijeme, ali moje strpljenje nije dovoljno, i na kraju sam odlučio. Naručio sam uređaj na službenoj proizvođača web stranice, menadžeri su bili ljubazni i stručno potkovani ljudi. Zvati na navedenom broju održana daljinski konsultacija. Upitan o snimke stambenog prostora i broj aparata. Na kraju, rekao je jedan uređaj sa dovoljno. U principu, usluga na najvišem nivou!

  Koristi ekonomičan za više od dvije sedmice, računi još nisu došli, ali sijalice su mnogo sjajnije cipela, a brže kotao za zagrijavanje vode.

  Zaključak Struja Saving Box

  Nakon analize mišljenja stručnjaka i povratne informacije od kupaca, treba navesti činjenicu da ovdje nema razvoda i ne smrdi. Struja Saving Box stvarno radi, ostavljajući bez posla vojske internet skeptika.

  Osim toga, ako i dalje sumnjaju u efikasnost ekonomajzera, a zatim pokušajte ih koristiti Saksa popust na službenoj web stranici:

Dunja Vinković

Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden.

Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo.

Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni'

Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

You may also like...