EMS Six Pack - mišljenja, cijena, komentari, zvaničnom sajtu
Ljepota

EMS Six Pack – mišljenja, cijena, komentari, zvaničnom sajtu

Jedan od najnovijih izuma 2017. godine u području električne myostimulation – EMS Six Pack, vježbe za trbušne mišiće, bedra i ruke. To je relativno jeftin simulator koji je dizajniran za stimulaciju mišića bez fizičke aktivnosti i izlete u sportski klub. Ali da li je vredelo?

Zašto potrebu za šest paket EMS simulator

EMS Six Pack stimulira mišić preko električne struje, je način da se smanjenje sile. Električne impulse čine mišići rade u pasivnom stanju, bez stresa i dodatne opreme. Ova metoda je dizajniran za toniranje problem područja u kući.

savjet šta da radim

i kakve rezultate su obećali od strane proizvođača

Način rada je vrlo jednostavan, latice EMS mišića stimulator priključen na području problem, na primjer, abdomena. Bežični uređaj se pokreće jedno dugme i proizvodnju električne impulse koji prolaze kroz kožu do mišića. Takva stimulacija, na neki način, zamjena trbušnjaka za ABS.

proizvođača simulatora preporučuje da imaju posebne stimulacije zone za 20-25 minuta ​​em>.

EMS trening je najbolje svaki drugi dan tako da se mišići imati vremena da se oporavi.

Tokom sedmice će doći obećane jačanje mišića (tonus), a nakon 1-1,5 mjeseca stimulacije za postizanje željene rezultate.

Malo povijesti izuma EMS & nbsp; Six Pack

U 50-60-ih godina u oblasti sportske medicine, Sovjetski Savez je razvio metodologiju, zasnovan na upotrebi električnih myostimulation mišića u sportaša trening. Cilj je da se poveća snaga kroz stimulaciju mišića struje. Kasnije, u 70-ih godina, ova tehnika je došao u zapadnim zemljama, gdje je došlo do dalje proučavanje mehanizama djelovanja električne myostimulation za mišića čovjeka. Kasnije EMS pronašao primjenu u centrima za rehabilitaciju, gdje nepokretnih bolesnika stimuliralo atrofirane mišiće i održava svoju vitalnost i težinu. U devedesetim godinama ove tehnike je iz rehabilitacije mase zdravih ljudi, i postao je predmet zarade kompanija koje proizvodnje sprave za vježbanje za stimulaciju mišića bez napuštanja kuće.

Za i protiv EMS Six Pack

Zapravo, svijetao je EMS six pack ne znači da je pravi učinak i korist za trbušne mišiće i fitnes u cjelini.

Ovdje su rezultati koji proizvođač obećava:

 • jačanje mišića;

  li>

 • mišićni rast;
 • sagorijevanje masti;
 • korekcija problematična područja i pronalaženje prave ravnoteže proporcija;
 • celulita redukcije.

Dalje, pogled na ono što stvarnost i ono što je marketing.

povijest nastanka simulatora ovog tipa, jasno je da električna stimulacija pomaže u održavanju mišićnog tonusa, ili pobjeda atrofije uzrokovane nepokretan način života pacijenta. Istraživanja su potvrdila pozitivne efekte električne stimulacije na mišiće, povećava svoju snagu, održavanje težine, sprečavanju daljeg oštećenja vlakana.

Ali ništa od eksperimenta nije pokazao učinak na sagorevanje masti, stoga, smanjenje celulita, ali jednostavno nije identifikovana i utjecati na rast mišića. Stoga, većina od kvaliteta dizajniran da privuče više kupaca između muškaraca i žena. Iz ovoga slijedi:

 • za – ton,

  ojačati i povećanje mišićne snage;

 • protiv -. Obećanje da gori masti i dobitak mišićne mase

Kontraindikacije za upotrebu mišića stimulator EMS Six Pack

Činjenica da je simulator radovi u stanju mirovanja, bez opterećenja, ne znači da je njegova upotreba nema kontraindikacija. Simulator je zabranjeno u:

 • bolesti i upalnih procesa trbušne šupljine organa;
 • srčanih bolesti, uključujući i prisustvo pejsmejkera;
 • za vrijeme trudnoće;
 • za prelome i kičmene poremećaja.

Kao i korištenje simulatora je zabranjeno u virusnih, rak, bolesti kože i mentalnih poremećaja.

Kako koristiti EMS Six Pack za novinare?

Prije korištenja simulatora treba očistiti kožu problematična područja, suhe od vlage, pa čak i za uklanjanje neželjenih dlaka kako bi se osiguralo da se trener je dobro utemeljena na koži. U originalnom setu EMS Six Pack pruža poseban gel koji se nanosi na latice simulatora i pruža dobru provodljivost.

U simulator ima 15 načina da se lako pokupiti na osjećaje, u

zavisnosti od željenog efekta. Da biste pokrenuli stimulacije, potrebno je samo pritisnuti jednu tipku za uključivanje / isključivanje i odaberite intenziteta. Nakon 15 ili 25 minuta, EM> vježbanja, potrebe mašinu biti isključen. To treba oprati pod tekućom vodom, oprati ostatke i pustite da se osuši. A koža treba očistiti i premazati antiseptik.

Čak su i proizvođači preporučujemo kombinovati EMS treningu sa vježbe , dodajući trbušnjaka, sklekova, pa čak i više obrta novinarima. U svakom slučaju, bez pokrete dinamičan kako bi se postigla vidljiv efekat. Myostimulation mogu nadopuniti tegova, obuka za takmičenja, da bi se izbjeglo prekomjerno zamor mišića sa konstantnim opterećenjem. Dakle, EMS može biti provedeno u ostatku dana opuštanje i istovar.

Zaključak EMS

, možete na forumima, pa čak i niša stranicama puno pozitivne povratne informacije, uključujući i fitness treneri, krišom uticaj EMS na rast mase, gubitak masnih naslaga i sl To je sve plaćeno mišljenja, napisan specijalno za reklamiranje proizvoda i povećanje . prodaja

No začinjena sportaš ne potvrdi takav magijski spektar djelovanja mišića stimulator, znajući da je tijelo pomaže da se poveća broj otkucaja srca – puls i trajanje opterećenja, a ne dvadeset minuta.

Možemo reći da je stimulaciju pogodan za neutrenirane ljude

koji trebaju da se oporavi nakon bolesti ili period hospitalizacije (uključujući i kontraindikacije)

. Ali govoriti o punoj zamjena fizičke aktivnosti (dobrovoljni kontrakcija) je nemoguće. Mislim da dugo i naporno o tome da li kupiti, znajte da bavljenje sportom može postići najbolje rezultate.

Dunja Vinković

Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden.

Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo.

Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni'

Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

You may also like...