Neurosystem 7 za mršavljenje - mišljenja, cijena, komentari, zvaničnom sajtu
Snaga

Neurosystem 7 za mršavljenje – mišljenja, cijena, komentari, zvaničnom sajtu

tržište je doslovno preplavljena novim dodataka za mršavljenje, i svi su kao jedan brz obećavaju, efikasne rezultate. Sites dana recenzija ispunjen izmišljenim ljudima, pa čak i dijetetičari, samo prodavca Nanosistemy uočljive razlike postavljanjem na sajtu video review velika tanka djevojke
Istina iza scene:. Izgubiti na težini, uspela da od efekata Nanosistemy-7, i uz pomoć doktora iz UE klinici doktor Bormenthal, koji je nekoliko mjeseci vodio pacijenta tanak i zdravo tijelo. Sada ćemo pričati o Nanosysteme sve, bez izostavljajući najviše zanima više detalja.

Start sa proizvođača obećanja – šta da očekuje od Nanosistemy

Prva stvar

koju treba komentar je čudno slogan nepošteni trgovcima

koji glasno izjavljuje: klasični mršavljenja dehidrira tijelo. Možete li zamisliti to? A uravnoteženu ishranu i redovno pije, prema oglašavanju, štetan učinak na organizam.
novi dodatak uz moderan prefiks “Neuro” u naslovu radi čuda u 7 dana eliminacije ne samo pretilost, već i njene posljedice, održavanje tečnost balans unutar tijela. Izaći ovaj dodatak ranije, to bi bio zapanjujući zemljište programa “Nevjerovatno, ali istinito”.
Usput, proizvođač proizvoda pozicionirala ovaj sastojak kao “pametne kompleks” koji uništava masne u 1 jedan dan . Da, u pravu ste čuli, jer je drugi 6 dana kursa “pametnih formula” rešava ostale jednako važne poslove.

da vidimo kako to radi:

 • Dan 1.. Crvena tečnost priprema tijelo za mršavljenje. Koji mehanizmi su odgovorni za to, rekao je prodavač. U istom periodu, zaustaviti zapošljavanje kalorija. Šta to znači na fiziološkom nivou, ostaje unclear.A zdravom tijelu je fokusiran na probavu hranjivih tvari, dok propuste u sistemu kalorija zaista može “proći” od, i to u ograničenim količinama. U svakom slučaju, to ne bi bilo dobro.
 • Dan 2.. Orange tečnost smanjuje apetit, smanjuje žudnju za slatkišima i masnom hranom. Očigledno, u danima nakon gubitka težine osoba će nastaviti da Beckon bagels sa susamom i kondenzirano mlijeko, i ukusna pomfrit.
 • Dan 3.. Žuta tečnost nagoveštava najzanimljivije – uništavanje masnih ćelija uz naknadno smanjenje masti. Za jedan dan zvukove promising.Just zamisliti: mala bočica za samo 24 sata, prema navodima proizvođača, će spaliti sve to višak fat.However, ni kako se zakoni fizike, biologije i konačno, fiziologije, osoba pati od viškom

  kilograma ili gojaznosti neće uključiti u tren oka u svjetlu štap. Avaj.

 • Dan 4.. Zelena tekućina ometa stvaranje novih masnih ćelija. Kako se to dogodi, ni autori ni prodavca dodatka nije precizirao.
 • Dan 5.. I tu se dogoditi pravi “čuda”, jer je plave boje tekućine uzrokuje da tijelo konvertit proteina, masti i ugljikohidrata u energiju za body.Everything u ovom danu će vam doći do želuca, a zatim pretvoriti u “paketu energetskih “. I tek u narednim danima, sve će pasti na svoje mjesto:. IBU povrati “izgubljeni” zgrada, zaštitne i druge važne funkcije
 • Dan 6.. Plava tečnost na dan pretposljednjem kursa će poboljšati opšte stanje svih tijela sistemi u pitanju efekt supstance, i ovdje se graniči sa čudesan, jer

  to znači da su “inteligentni” dodatak će protjerati bolest, protjeraju hronične bolesti, izrada organa, ćelija i tkiva zdrav.

 • Dan 7.. I Bog je stvorio … marketing. Ljubičasta tečnost, kao osigurane oglašavanja, normalizuje metaboličke processes.Amid ove transformacije poboljšava peristaltiku crijeva i želuca. Ukratko, tijelo postaje kao nov, ali i dalje vitka.

Imajte na umu da je hvaljeni “pametne formula” nije da drugi, kao koncentrat za pripremu bezalkoholnih pića.

Ako pročitate uputstvo za upotrebu i pažljivo ispitati ambalažu na leđima, i još uvijek ne nađu čak i nagovještaj onoga što je pred nama -. Farmakoloških sredstava ili, u najgorem slučaju, BAD

Proizvođač neuro 7 – napitak od skrivanja

Na web stranice koje prodaju neuro objavljeno zanimljivih dokumenata – dva Deklaracije za ove proizvode. Međutim, ako želite da studirate papir direktno na stranici proizvođača čekate razočarenje: slike ne mogu se povećati. Vjerovati “na riječ”.

Važna napomena iz ovog dokumenta:. Tečnih materija u svim duginim bojama proizvoda u sobi 12 u zgradi 5 na naryshkinskaya uličicu u Moskvi, koji je

dobio certifikat o usklađenosti “o sigurnosti prehrambenih proizvoda”

Inače, ovo je jedini plus Nanosistemy. Zaista je sigurno za tijelo, jer se zasniva na običnim destilirane vode, razrijeđen jeftine hrane boja. Medicine i dodataka za mršavljenje “intelektualne formula” je nebitno.

Osim prehrambenih proizvoda se ne vrši relevantne ispitivanje medicinske prirode dužan da dokaže njihovu efikasnost. Razlog je nedostatak efikasnosti. Ko želi da rizikuje ugled?

Bez laboratorija i doktor o takvim “dodatke” ne ostavlja povratnu informaciju jer prijeti da diskredituje ime. Međutim, odluka da kupi “pametnih formula” je uvijek tvoj. U boji tečni izgleda fascinantno -. Odličan način bez štete za diverzifikaciju sive radnim danima

Ali izgubiti na težini ne radi, iako je proizvođač tvrdi drugačije. Da li šafran ulje stvara tako moćno reorganizaciju unutar tela preko brzo, precizno i ​​precizno, uništavanje masti? To je vrijeme da se upoznaju sa sastavom prelivaju smjese.

Misterija sastojci – ono što je u Neurosystem 7

?

Dio “intelektualne” koncentrat vrlo raznolik. U nekim slučajevima, postavlja pitanja, u drugima zbunjuje. Pogledajte sami:

 1. vode.
 2. Limunska kiselina.
 3. Ulje divlje šafrana.
 4. noćurka ulje.
 5. kroma pikolinat.
 6. Kompleks prebiotika.
 7. Synephrine 6%.

  Li>

 8. Ekstrakt komorača.
 9. yacon korijena ekstrakt.
 10. Cissus Quadrangularis.
 11. konzervans kalijev sorbat.
 12. OL>

  Ako voda i “limun” pitanje je više ili manje jasno, a zatim preostale tačke treba ići više. Usput, proizvođač očito zaboravio spomenuti boje u kompoziciji.

  Ulje divlje šafrana

  Što kaže je:. bilja uklanja masne stanice, cirkulaciju krvi raste, vraća harmoniju, zdravlje i energija

  Kao što je zapravo slučaj:. Za čišćenje krvnih sudova i jača srčani mišić, transformativni kože i kose, ubrzan metabolizam, što je doprinijelo povlačenje masti iz tijela

  Ali ovaj efekt može se dobiti samo iz prirodnih ulja, hladno presovanog, koristeći unutrašnjost 1000mg dnevno (nakon doktor imenovanja). To je bio dodatak u kapsulama koje sadrže indikacije i kontraindikacije za upotrebu, informacije o obliku u saopštenju.

  Povratak na ulje šafrana u Nanosysteme 7. iznos supstance u 1 bočica nepoznat, ali s obzirom na obim bočice – 2.5 ml – to dovodi do logičnog zaključka: ulje divljih šafrana i svoje korisne efekte u i “priprema” ostaje samo ime.

  Ulje noćurka

  Što kaže je:. Primula zaustavlja stvaranje masnih ćelija

  Kao što je to u stvari:. Antioksidansi i omega-6 su glavne prednosti ove biljke, koji pomažu da se podmlađivanja ćelija i pozitivno utjecati na moždano tkivo

  Primrose ulje stvara znojava (znojenje) i diuretski efekat, se omotao ljekovita svojstva, koristi se kao veliki za iskašljavanje prehlade.

  Ako redovito konzumiraju ovog ulja (npr u kapsulama) mogu smanjiti holesterol i rizik od srčanog udara, moždanog udara. Poznato je da noćurka čini krvne sudove jači, a normalizuje krvni pritisak. Gubitak težine i borbi protiv masti, ovaj dodatak ne učestvuje.

  kompleks prebiotici

  Što kaže je:. kompleksa smanjuje količinu masti u organizmu

  Kao što je zapravo slučaj: na bakterije (u nekim slučajevima, i kvasac, koji su dio zajedničkim nazivom “prebiotika) pomoći da se bolje rad crijeva, jer uklonio iritacije, ublažavanje nadutosti i pomoć za jačanje stolicu.

  efikasnost prebiotika za mršavljenje nisu dokazane, a studija njihovog uticaja nastavlja. Jedan od eksperimenata, koje je sproveo britanski naučnici su pokazali da Lactobacillus “rhamnosus”, “fermentum” i “amylovorus” pomogao izgubiti do 8% težine ljudi sa gojaznošću.

  Međutim, količine vratio ubrzo nakon nestanka prebiotika od svakodnevnoj ishrani. Caka neuro 7 ovo: proizvođač nije naveden tip bakterije / gljivice koje su članice kompleksa. Možda mnogo zdraviji za sliku može biti jogurt iz obližnje trgovine.

  Synephrine

  Što kaže je: Synephrine emituje signal za zaustavljanje skupa kalorija (kome i gdje – nije navedeno)

  .

  Kako stvarno je: bezbojna supstanca spada u grupu alkaloida, a glavni izvor za dobijanje to je bio kore agruma. Istražite sinefrin počela je pre jednog veka – u 20-tih godina prošlog stoljeća. Tada je moguće utvrditi efekte prirodno.

  povećava krvni pritisak i sužava zidove perifernih sudova (npr, prehlade), promovira dilatacija učenika, stimulira maternicu i opušta crijeva, što je dokazano na eksperimentalnim životinjama.

  Do danas, ne autoritativni istraživanje koje potvrđuje efikasnost ove supstance u mršavljenja. Sinefrin se ne odnosi na odobrene dodatke, tako da se koristi kao Simpatometički, to jest, sredstva za stimulaciju pojedinih delova nervnog sistema.

  Prema nepotvrđenim izvještajima, sinefrin ubrzava stopu bazalnog metabolizma (čini tijelo aktivnije potrošiti kalorije u mirovanju), ako se uzme ovu supstancu u dozi od 30 do 50 mg na dan.

  Usput, većina dodataka prehrani koji sadrže sinefrin u sastavu ima u prosjeku do 14 mg tvari po 1 g dodatka. Koja je doza prirodno u Nanosysteme?

  Sudeći po veličini ampula, bezbojna materija u sastavu nije uopšte ili njen iznos je toliko mali da u stvarnosti je jednostavno beskoristan.

  Komorač ekstrakt

  Što kaže je:. Pogona prodire u membranu masnih ćelija i prekida ih iznutra

  Kako stvarno je:. Plod komorača pomaže da se poboljša probavnog trakta ​​p>

  pozitivan učinak na funkciju probavnog, povećati proizvodnju želudačnih sokova i poboljšava crijeva pokreta, oslobađa organizam od opstipacije. Ključni cilj komorača – (. Probavnog trakta, bronhija, itd.) Za ublažavanje grčeva

  Komorač sadrži vitamin B, C i mineralima, flavonoida i drugih biološki aktivnih supstanci koje mogu olakšati simptome prehlade (Soothe kašalj), pomoć aktivno ažurira ćelije, pa čak i borba sa stresom, ali da gubitak težine je biljka je irelevantno .

  yacon korijena ekstrakt

  Što kaže je:. Yacon čisti organizma od toksina, smanjuje količinu masnog tkiva

  Kao što je zapravo slučaj: Roots ovog višegodišnjih slično u izgledu krompira, ali imaju slatke kruške ukus. Često je korijen yacon se koristi kao prirodni zaslađivač i može jesti sirovo -. To je korisno za zdravlje tijela

  Bogati kemijski sastav ima pozitivan učinak na srce i krvne sudove, poboljšava protok krvi i sprečava razvoj srčanih bolesti, ateroskleroze. Još jedna važna funkcija je koren za kontrolu nivoa holesterola, pa se preporučuje dijabetičarima.

  Ako govorimo o gubitku težine, uloga korijena yacon je mala, kao masti gori to radi. Međutim, njeni plodovi su niskokalorične, dobro – “će se mochegonnah”, očistite organizam od troske i otrovnih materija

  .

  Cissus Quadrangularis

  Što kaže je:. Cissus GBU pretvara u energiju

  Kako stvarno je: Pogona pripada grupi dodataka koji se tradicionalno primjenjuju u liječenju zglobova i kostiju. Cissus se koristi kao lijek za astmu, pa čak i alergije, ali istraživanja u njegovu djelotvornost se nastavlja.

  Druga velika oblast primjene tsissus četvrtasti – je tretman metaboličkog sindroma, koji uključuje razvoj bolesti srca ili dijabetes kao glavni sateliti prekomjerne težine

  .

  Kao studije su pokazale da Cissus ne leči, već omogućava da se olakša stanje organizma sa bolešću. Druga studija (to je trajalo 2 mjeseca, a prisustvovalo je više od 120 ljudi) ukazuje na sposobnost biljaka da se bori protiv gojaznosti.

  U učesnici eksperimenta dobili usmeno 1000 mg tsissus dnevno, u kombinaciji s drugim hranjivih tvari kao što su selen, krom i zelenog čaja. Malo je zaista pomoglo smanjiti količinu masti oko trbuha i za smanjenje tjelesne težine (brojke ne postoji).

  Nakon analize studija, istraživači su otkrili da Cissus Quadrangularis radi samo u kombinaciji s drugim ishrani, ali kao nezavisna supstanca je nemoćan u mršavljenju.

  Kao velikih studija tsissus nije izvršena, možemo samo nagađati, da li biljke u liječenju metaboličkog sindroma ili stvara placebo efekt.

  Chromium pikolinat

  Što kaže je:. Chromium sprečava stvaranje novih masnih ćelija, “metabolički programiranje” (kao nepotrebno velike riječi koje se koriste na lokacijama Nanosistemy)

  Kao što je to u stvari: Prije otprilike 5 godina, ova supstanca je postao popularan u UE među ljudima koji brinu o svom figuru. Njegova glavna značajka je da eliminiše depresija i loše raspoloženje u odbijanju slatkiša.

  hroma pikolinat došao da nas iz Amerike i zapadne Evrope, gdje je više od deset godina bile su mega popularni od 2000.-ih godina. Ali, u 2013. godini pojavio autoritativan, vrlo velike i nezavisnih studija pokazala uzaludnost hroma u smanjenju težine.

  Osim toga, istraživanje je izrazio bojazan za svoju sigurnost i moguće odloženi efekti kod većine ljudi (posebno oni koji pate od višak kilograma ili gojaznosti). Pogodite što se dogodilo nakon toga?

  “dijeta” slave hroma počeli da padaju, i “car” neprodane dionice ove supstance sipa u tržištima manje razvijenih zemalja, među kojima je bio UE. Ovdje počinje najzanimljivije, jer hroma je zaslužan sa nevjerojatnim svojstvima!

  Na primjer:

 • reguliše nivo šećera u krvi;
 • smanjuje žudnju za slatkim namirnicama;
 • regulira metaboličke procese;
 • povećava mišićnu masu;
 • eliminira osjećaj gladi, itd.

Da realnost od sljedećeg odnosi samo prva stavka je hrom pikolinat u malim dozama zaista pomaže insulin da “uspostave kontakt” sa glukozom, pa je propisano da se osobe koje boluju od dijabetesa tipa 2. Ali to nije tako jednostavno, ako pogledate na brojnim studijama.

Jedan od hrom smanjuje količinu šećera, održavanje normalna reakcija organizma na insulin (kada se koristi na 200 mcg supstance dnevno za 3 mjeseca). Drugo, nivo šećera kod dijabetičara koji je hrom od 3 mjeseca ili više, ne promjene.

Treća studija sprovedena na zdravim ljudima (preko 400 učesnika) i saznala da hrom ne utječe na razinu šećera i svoju “odnose” sa insulina. Naučnici došli do logičnog zaključka: samo neki ljudi s dijabetesom supstanca može biti korisno

.

Neurosystem 7 jednom pojačalo ponude u najboljem slučaju beskorisne stvari. Osoba pati od pretilosti i dijabetesa, to neće pomoći da normalizuje stanje obima malene “boca” sa nepoznatim iznosu od hroma.

konzervans kalijev sorbat

Šta kažu o njemu u neuro 7:. Ne

Kako stvarno su: Na pakovanju različitih proizvoda ove konzervans se naziva E202 i primijeniti za suzbijanje štetnih mikroorganizama (gljivica, bakterija). Međutim, u povećane količine kalijev sorbat mogu inhibirati i zdravu crijevnu mikrofloru.

Opšte, ovog Dodatka je štetan za vaše zdravlje, ali proizvodi koji sadrže to ne preporučuje se upotreba za trudnice. “Predoziranje” dovodi do neželjenih efekata kao što su podrigivanje, mučnina, proljev ili obrnuto, zatvor.

sastav Nanosistemy krajnje sumnjivim, jer je proizvođač i mnogi prodavci dao za efikasno sredstvo u boji vode nutrijentima oskudnim doze (a većina od njih imaju neželjene efekte koji gubitak težine čak i ne preklapaju).

Šta kaže potrošača ambalaže neuro 7?

Kao prvo, o tome kako pažljivo proizvođača ovog alata je radio na koncentrat hrane maksimalno utakmica za pripremu pića sadašnje medicinske dodatak.

Također će imati oblik oslobađanja Nanosistemy, a pravila doziranje i prijem. Ukazao čak i kratak popis kontraindikacija, ali je zaboravio da izvještaj o indikacijama za upotrebu!

Za one koji su stvorili “pametna formula”? Za ljude koji je postigao do 5 kg viška kilograma? Za osobe sa viškom kilograma? Ili za one koji su pretili? Možda je “dodatak” ima za cilj da spriječi debljanje?

Ali sve se zatvara isključivo oglašavanja, pozicioniranje neuro kao Bud da se spali masti, što “nema analoga u svijetu.” Očigledno, popiti sve i mršav, i potpuni.

radoznao detalj je način pripreme za piće: “Odrasli uzeti 1 ampulu dnevno, bez obzira na obrok.” Ako upute proizvođača se fokusirao na odrasle, vjerojatno bi trebao biti preporuke / ban za djecu? Nažalost, nije bilo.

Inače, instrukciju “Duga” alat ponavlja natpis na ambalaži. U stvari, to je jednostavan komad papira koji tvrdi da se zove “korisnički priručnik” za kredibilitet kupca.

Sve ostalo, i sastav neuro 7 je bio solidan ulov. Proizvođač nije želeo da precizira prebiotski složen i, u odnosu na hrom su još neodgovorno, da stavljam svoj dnevni stopa na sadržaj tvari u bočicu.

kupac može samo nagađati zašto je informacije o ambalaži bio siromašan. Možda je razlog za to je postao sadržaj minimum navedenih supstanci, koji uklanja potrebu da ih na neki način označiti. Možda, inventivnog sastav je relevantan samo za korisnika, ali ne i koncentrata.

koji prodaje Neurosystem 7 i koliko je to?

bavi se prodajom prevaranti – svima koji žele da se brzo zaradi novac prevarom, i isto tako brzo nestati iz vida. Lokacijama koje prodaju ovaj “dodatak”, kao blizanci su ponavljaju, napravljen je na isti obrazac.

mreža ima desetine njih, ali svaka od njih sebe naziva “službeni”. Svaki od njih nudi ludi popust na neuro – samo … po bočici ako kupite sedmodnevni kurs. Jednostavna matematika:. 7 x 149 = 1.043 rublje na tjedan na osnovu beskorisno koncentrat hrane

Preporučuje se trajanje obuke je minimalno 4 tjedna. U stvari, vi ćete izgubiti 4 hiljade rubalja, umjesto 149, što je toliko privlačno, kaže se (u 97% slučajeva Manager uvjerava klijenta da kupite punu naravno da sigurno izgubiti težinu).

Koje zaključke možemo izvući? Novac za punu naravno, iako mali, ali s obzirom na nepoznatog sastava i doziranje svih komponenti mnogo brže i efikasnije izgubiti težinu samo ovdje torbicu. Usput, u “blatnjavi” deo Nanosistemy i varljiva popusti je samo početak. Idite na bobice.

Dobar komentara o neuro – odakle dolaze, ako je dodatak je beskorisno

?

U početku teksta spomenuli smo mišljenja onih koji su uspjeli znatno izgubiti težinu pomoću “pametnih formulu”. Posebno impresivan je snimak o gubitku težine:. Tanak i mlađu ženu pokušavaju na ogromnom odeću veličinu koja odgovara joj je bio prije par mjeseci (možda mjesec dana, jer neuro obećava brz gubitak težine)

Šta bi još elokventno reći čak i nevericom kupaca da je “pametna” formula radi savršeno? Impresivna video pojačava stavove dijetetičara i nutricionista – neka ti likovi su izmišljeni, ali oni izgledaju i kažu da su pravi: evo fotografija, ovdje su njihove riječi. Zar to nije dovoljno?

Da bi uvjerljivije na kraju prodaje “jeca” prevaranti staviti tih uvjerenja da nisu moguće čak i sa lupom da vide istinu o Nanosysteme 7, od suštine koja – koncentrat hrane, bezbojna supstanca, punjene boje.

Ali da se vratimo na video post na nekim web stranicama Nanosistemy. Ono što nije u redu s njim? S jedne strane, sve je u redu – to je prava žena koja zapravo uspio izgubiti 60 kilograma viška. Vidimo kako pokušava na staru odjeću, pokazuje rezultat mršavljenja.

S druge strane, besramna varalica. U ovom pregledu nećete čuti riječ “neuro 7”, “crvena bočica” ili “intelektualnih formula”, jer je originalna verzija lopove, uzeo je samo sredinom video.

U početku originalnog filma lik – njeno ime je Julia kaže koliko kg je težio na prvom posjetu “Dr. Bormental” i fer akcija brojevi: Osloboditi se 60 kila trajala 8 mjeseci napornog rada. Pored očiglednih zaključaka o neuro je prevaranti su sada jako lijen!

Inače, original ovog mišljenja je povučeno više od prije 5 godina (u 2014. godini), i postavljen na YouTube kanalu gubitka klinici težinu “Dr. Bormental”. Ne vjerujem da je praznih obećanja dodataka prehrani, a posebno sa takvim jakim izjavama, kao što je “intelektualna” u mršavljenja koncentrata.

Kompletna nastave: šta tražiti prilikom kupovine dodataka prehrani za mršavljenje

?

raznih prehrambenih aditiva na tržištu UE je kroz krov, i da ih proizvode, kao što smo vidjeli, mogu svi, sjedi u ugodnom soba br 12. Na pogled naredne novina, obratite pozornost na detalje prijedloga.

Postanite za pola sata pravi buntovnik, koji temeljito ispituje pakovanje i provjere dodatak za “sposobnosti” i, ako je potrebno, pronađite grešku u autentičnost odlične kritike.

Kada kupujete, obratite pažnju na to:

 • sastav suplementa i predmetnu sastojaka oglašavanje obećanja;
 • registracija upute (indikacije / kontraindikacije – jedno bez drugog ne);
 • kontakte proizvođača (adresa, telefon, e-mail – prevara nije kompletan “set”);
 • uvjerenja i drugih dokumenata kao dokaz o sigurnosti i djelotvornosti dodataka dostupan na službenoj web stranici proizvođača (ako ih ne mogu čitati – trčanje od takvog prodavac)

.

Obratite pažnju na činjenicu da proda dodatak. Da li je moguće da ga kupi u apoteci kod kuće ili naći u apoteci klinika mršavljenja? Ako je još jedan novitet na raspolaganju za kupovinu isključivo online i tek nakon povratka poziv od direktora prodaje, to je najvjerojatnije lažna.

najpouzdanija zaštita od čudotvorne dodatke koji obećavaju za nedelju dana da se spali masti na bokovima, je pogodna ishrana i zdrav razum.

Da bi se postigli stvarne rezultate mršavljenja dovoljno da ode na pravilnu ishranu, imaju kalorija dnevnik i povremeno prisiliti tijelo da obavlja korisne vježbe. U tom slučaju, bilo BAD emisiji “wow” efekat.

Dunja Vinković

Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden.

Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo.

Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni'

Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

You may also like...