Ljepota

Silane Guard – tečnog stakla, recenzije, komentare, cijena, Kako funkcionira?

Silan Guard U> je kozmetički za održavanje karoserije. To stvara zaštitni film koji odbija vodu i prljavštinu, štiti od agresivnih faktora okoliša, male pukotine i ogrebotine i daje automobilu svijetle Shine.

Silan Guard – je napravljen u Japanu i ima visoku kvalitetu. Proizvođač kompanija Willson Co. više od pola stoljeća bavi proizvodnjom proizvoda za njegu automobila i kemikalija automobila.

Silan Guard zadržava boju auto bogate i živopisne, eliminira male nedostatke i štiti tijelo za dugo vremena.

Ali, imajte na umu da postoje web stranice originalnih proizvođača ovdje, a tu su i lažne kopije originalnih stranica. Najagresivniji oglašavamo lažni, imajte to na umu prilikom kupovine.

Nakon kupovine automobila svaki muškarac želi dok god možete ga zadržati u obliku u kojem je kupljen je dobre radne dijelove, tihi rad, dobar sistem i elegantan izgled. Moderni hemije mogu lako napraviti taj san stvarnost. Osim toga, jedinstven za auto vam omogućiti da se vrate izvornom obliku, čak se koristi i “iskusnih” mašina. Sadrže tijelo kako bi se pomoglo raznih lakova i zaštitne kompozicije. Ovisno o sastavu oni uključuju:

 • abraziva.
 • vosak.
 • Synthetic.

Svaki od njih ima svoje prednosti i nedostatke. Abrazivne savršeno osvježava tijelo, ali uklonite sloj boje. Vosak daje veliku cipela, ali držimo na površinu dosta. Sintetička pogodan za dugotrajnu upotrebu, ali efikasno ih primijeniti sami je gotovo nemoguće.

Sadržaj

Liquid staklo Silan Guard za automobile

odlično rješenje za vozače je bio sastav Silan garde. Ovo je jedan od najpoznatijih zaštitnih nokte u svijetu kozmetike. Silan proizveden od strane japanske kompanije Willson koji prodaje kemikalija za više od pedeset godina. Ovaj poljski pripada sintetičkih keramičke obloge, koje su napravljene na bazi silikona. Međutim, svojstva Silan garde i dalje razlikuju od svojstava takvih kompozicija na tržištu, prvenstveno jednostavnost primjene, koji se ne mogu pohvaliti od njegovih kolega. Ova obloga pobjeda i njegov nastup pred svim nokte dostupnih na tržištu. Jedinstvenost tečnog stakla je u tome što:

 • Ne oštetiti tijelo.
 • Pruža sjaj.
 • Štiti dugo vremena.
 • Skriva mane.
 • Može se nanositi na tijelo samostalno.

Ova kompozicija je jedna komponenta. Jedna boca je dovoljna za nekoliko automobila ili slojeva premaza. Nakon što pomoću godini ne brinuti o leđa vašeg automobila. To će izgledati kao nov uz zadržavanje sjaj, sjaj i glatku površinu. Vosak se ne isprati kada posjetite pranje vozila i štiti kućište od agresivnih kemikalija.

Ono što je namijenjen Silan Guard?

Manja oštećenja se javljaju na tijelu je: grane, ivičnjaci, prolaze ljudi, drugih vozila ostaviti trag na mašini premaz. Ove ogrebotina može biti značajan ili ne primjetno golim okom, ali su postupno akumuliraju i Mar izgled uređaja. Ove pukotine prikupljaju prljavštine, hvata vodu i snijeg, a automobil počinje da bledi, a metal se pojavljuju mikrokeratom procesa. Da biste dobili osloboditi od svih i zaštiti aparat trebate koristiti silan garde. To je posebno važno da se prijave na alat za vozila u području visokog rizika:

 • Rad u lošim vremenskim uvjetima.
 • operiran na teškim, uske ili bez asfaltiranih puteva.

će pomoći da se uvede automobil u najpovoljnijem svjetlu Silan garde, a oni za koje je pokazatelj prestiža u slučaju važan rad ili sastanak s klijentima, kao i oni koji stavlja automobila na prodaju.

WILLSON stakla Silan Guard sastav

U sastavu Silan garde ima nekoliko važnih komponenti. Ali osnova tečnog stakla je silicij dioksida i silikata. Osim toga tu je još jedan spoj silikona i vodonik -. Silan

 • Silan. Pruža prianjanje kućišta i poklopac. Daje premaz mogućnost da odbije vodu. Stvara organski polimer film. Čini aplikacija lako, a materijal je plastika.
 • silicijum dioksid. Izdržljiv i snažnu vezu koja se formira na površini automobila filma. Štiti od oštećenja i dodaje sjaj.
 • titan oksida. Zaštitite površinu uređaj iz djelovanja kemijskih reagensa, na primjer, alat za čišćenje automobila.

Za proizvodnju lakova koristi nanotehnologii kroz koje stiču aktivni i vrlo snažnu vezu.

Princip rada japanskih

Nakon nanošenja tekućine staklo čvrsto vezan na površinu tijela i stvara jak Zaštitna silikonska film.

 • boja je bogat i svijetao.
 • Tijekom cijele godine postoji stabilan sjaj.
 • vodu i prljavštinu ne uzrokuju štetu na tijelo.
 • Pruža pouzdanu zaštitu od agresivnih faktora sredine, deterdžente.
 • telo ne rđa.
 • Šteta, ogrebotine i pukotine koje su bile na autu prije, stanovtsy nije vidljiva.

poljski je napravljen na takav način da se može koristiti u nekoliko slojeva, koji su mnogo veći od debljine voska i drugih nokte. Što se više staviti na slojeve automobila, jača će biti zaštitno i vodoodbojna efekt. Jedno pakovanje točenje 2-4 aplikacija. Nakon ponovljenih premaz stroj treba da se osuši dobro.

Prednosti upotrebe Silan Guard

 • sačuvani na mašini do jedne godine.
 • Lako se nanosi.
 • Nakon sušenja netoksični.
 • štiti organizam.
 • pristupačne cijene.
 • A dobro poznati brand.
 • Visoka kvaliteta.

instrukcije upotrebe Silan Guard

Silan garda se primjenjuje za čišćenje i osušite automobil u dobrom ventilacijom. Poljski širi preko površine tijela spužvom i ostaviti da očvrsne 10-15 minuta. Nakon ovog, za cipela, obrišite krpom. Da biste to učinili push nije potrebno, tako da ne oštetiti površinu rastaljenog filma.

poljski Silan straže ne koriste za svjetla, plastične površine, staklo, branici. U kontaktu s njima, potrebno je obrisati ovo mjesto sa vlažnom krpom. Sastav ne bi trebalo da zamrzne, kao u ovom slučaju, poljski gubi svoja svojstva. Držati na temperaturi ne više od plus četrdeset stupnjeva, a ne ispod nule.

Proizvođač potpuno pobrinuo vlasnika automobila. Kompletan sa Silan Guard je sve što je potrebno za upravljanje stroja. U paketu se nalaze rukavice kako bi zaštitili svoje ruke, a spužva za primjenu i brisanje i obrišite za brisanje automobil nakon završetka procesa.

Kupi Silan Guard cijeni

Da naručiti Silan garde na zvaničnom sajtu ovog trgovca proizvoda ovdje. Oni prodaju kvalitetu i originalan proizvod japanske firme. U nekim drugim mjestima bilo je slučajeva krivotvorene, tako da je bolje ne riskirati i iskoristiti dostupne službene resursa. Dostava u bilo kojem određenom mjestu, plaćanje po prijemu.

Dunja Vinković

Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden.

Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo.

Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni'

Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

You may also like...