Ljepota

Uniderm – mišljenja, cijena, gdje kupiti, original, ili je to vrijedno toga?

krema za vanjsku upotrebu 0,1% bijele ili skoro bijele.

Pomoćne tvari: gexilenglikole, gliceril monostearat 40-55, cetostearyl alkohol, makrogol 20 cetylstearyl, pčelinji vosak bijeli, titan dioksid, aluminij škrob octenylsuccinate, fosforne kiseline razrijeđene, vazelin bijela, pročišćena voda

.

15 g – cevi aluminij (1) – paketi od kartona | 30 g -. Epruvete aluminij (1) -. Paklica kartona

farmakološkog djelovanja

GKS za vanjsku upotrebu. Ima antiflogističan, antipruritic i antiexudative efekta.

Mometazon (i drugih GKS) izaziva oslobađanje proteina koji inhibiraju fosfolipaza A2 i poznat je pod imenom lipokortin, koji kontrolišu biosinteze ovih medijatora upale kao što su prostaglandini i leukotrieni inhibirajući oslobađanje njihovog zajedničkog prethodnika, arahidonske kiseline .

Farmakokinetika

Kada primenjuje lokalno krema Uniderm® apsorpcija je zanemariv. 8 sati nakon nanošenja na intaktne kože (bez occluzionna zavoje) u sistemskoj cirkulaciji se otkrije oko 0,4% aktivne supstance.

Svjedočenje

upalnih simptoma i svrab dermatoze su pogodne na terapiju kortikosteroidima.

Doza režim

droga se koristi površinski.

tanak sloj kreme Uniderm® primjenjuju na pogođenim kožu 1 put / dan. Trajanje liječenja određuje svoju efikasnost i podnošljivost od strane pacijenta, prisustvo i ozbiljnost nuspojava.

Nuspojave

Dermatološki reakcije s: rijedak – iritacije i suhoće kože, peckanje, svrbež, folikulitis, hipertrihoze, akne, hipopigmentacije, perioralni dermatitis, maceracija kože, pristupanje sekundarna infekcija, znakovi atrofije kože, strije, miliaria; & Lt; 1% – formiranje papula, pustula

.

alergijske reakcije s: alergijski kontaktni dermatitis

.

Ostalo: kada nanošenja kreme Uniderm® dugo vremena i / ili za liječenje velikih površina kože, ili uz upotrebu okluzivnih zavoja, posebno kod djece i adolescenata može doživjeti neželjene efekte tipičan sistemskih kortikosteroida, uključujući i nadbubrežne insuficijencije i Cushingov sindrom.

Kontraindikacije

– akne rosacea;

perioralni dermatitis;

– bakterijskih, virusnih (uzrokovana Herpes simplex tip 1 i 2 Varicella zoster) ili gljivične infekcije kože;

– tuberkuloze;

– sifilis;

– nakon vakcinacije reakcija s;

– djeca do 6 mjeseci;

– trudnoće (tretman velika područja kože, dugoročno liječenje);

– dojenje (upotreba u velikim dozama ili za dugo vremena);

-. Preosjetljivost na lijek ili kortikosteroida

S oprezom lijek treba koristiti na licu i na nabora kože, okluzivnog oblačenje, i kada se primjenjuje na velike površine kože i / ili dugotrajno liječenje (posebno u djece starije od 6 mjeseci).

Primjena trudnoće i dojenja

Sigurnost korištenja krema Uniderm® tokom trudnoće i dojenja nije studirao.

Kortikosteroidi prelaze kroz placentu. Ako trudnoće treba izbjegavati produženo liječenje i korištenje droga u visokim dozama u vezi s prijetnjom negativan utjecaj na razvoj fetusa.

Kortikosteroidi se izlučuju u majčino mlijeko. U slučaju kada se pretpostavlja korištenje droga u visokim dozama i / ili za dugo vremena, trebate prestati dojenja.

djeca

sigurnost i efikasnost krem ​​Uniderm® u lokalnoj primjenu u djece starije od 6 mjeseci u periodu dužem od 6 tjedana, nije ispitivana.

S obzirom na činjenicu da je kod djece je odnos površine i tjelesne težine više od odraslih, djeca su u većem riziku od suzbijanje funkcije hipotalamus–nadbubrežne sistema i razvoj Cushing sindrom uz upotrebu svih kortikosteroida za aktuelna i lokalna aplikacija.

Dugoročno liječenje djece kortikosteroida može dovesti do kršenja njihov rast i razvoj. Djeca treba da dobiju minimum doza, što je dovoljno da se postigne efekt. U djece u dobi od 6 mjeseci do 2 godine terapije ne bi trebalo da prelazi 5 dana.

Kontraindikacije:. Djeca do 6 mjeseci

Posebna uputstva

Kada se nanosi na velike površine kože za dugo vremena, posebno kada se koristi okluzivnih zavoja može razviti sistemske efekte kortikosteroida. S obzirom na to, treba pratiti stanje pacijenata identificirati simptome supresije funkcije hipotalamus–nadbubrežne sistema i razvoj Cushingov sindrom.

Pazite da krem ​​Uniderm® u oku.

propilen glikol ulaze u sastav lijeka može izazvati iritaciju na mjestu primjene. U takvim slučajevima, prekinuti korištenje krema Uniderm® i dodijeliti odgovarajući tretman.

Imajte na umu da KSV su u stanju promijeniti simptome nekih bolesti kože koje mogu zakomplicirati dijagnozu. Osim toga, upotreba kortikosteroida može biti uzrok kašnjenja zarastanje rana.

S dugotrajnoj terapiji GKS iznenadni prekid terapije može dovesti do razvoja sindroma rikošeta, koja se manifestira u obliku dermatitisa sa intenzivnim crvenilo i peckanje. Dakle, nakon duge terapije, eliminacija lijek Uniderm® treba raditi postepeno, na primjer, uključivanje isprekidan režim liječenja prije nego što ga u potpunosti zaustaviti.

Koristi u Pediatrics

sigurnost i efikasnost krem ​​Uniderm® u lokalnoj primjenu u djece starije od 6 mjeseci u periodu dužem od 6 tjedana, nije ispitivana.

S obzirom na činjenicu da je kod djece je odnos površine i tjelesne težine više od odraslih, djeca su u većem riziku od suzbijanje funkcije hipotalamus–nadbubrežne sistema i razvoj Cushing sindrom uz upotrebu svih kortikosteroida za aktuelna i lokalna aplikacija.

Dugoročno liječenje djece kortikosteroida može dovesti do kršenja njihov rast i razvoj. Djeca treba da dobiju minimum doza, što je dovoljno da se postigne efekt. U djece u dobi od 6 mjeseci do 2 godine terapije ne bi trebalo da prelazi 5 dana.

Predoziranje

Simptomi:. Inhibicije funkcije hipotalamus-hipofiza-nadbubrežna sistema, uključujući srednje adrenalna insuficijencija

Liječenje:. Simptomatska, ako je to potrebno – korekcija elektrolita neravnoteže, povlačenje lijeka (u dugotrajnoj terapiji – izbacivanje)

Drug interakcija

Nema podataka o interakciji krem ​​Uniderm® sa drugim lijekovima.

Uvjeti skladištenja

Lijek treba čuvati izvan dohvata djece na temperaturi od 15 ° C do 25 ° C. rok trajanja – 2 godine.

uvjeti opskrbe ljekarni

A droga izdavati na recept.

Dunja Vinković

Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden.

Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo.

Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni'

Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

You may also like...